enda

Michael Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Succubus 2012 Bouncer, Statistcasting DK/Kort fiktion
Jul i kommunen 2012 Skolelærer Tv-serie
Lysvågen 2010 Musik DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Signes far DK/Spillefilm
Klovn 2005 Fede svin, Silvanmand Tv-serie
Skjulte spor 2000 Betjent Tv-serie
Operation Cobra 1995 Manus DK/Spillefilm
John, Alice, Peter, Susanne og lille Verner 1976 Peter, søn Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.