enda

Michael Leth Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Weekendfar 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Cirkusliv i savsmuld 2011 Scenograf Tv-serie
Frihed på prøve 2010 Scenograf DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Out 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Scenograf DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Regi Tv-serie
Når lysterne tændes 2001 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.