enda
Person

Michael Lundbye Slebsager

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Den store stygge ræv og alle hans venner 2018 Gris U/Spillefilm
Aminas breve 2017 Søren DK/Spillefilm
Ballerina 2017 Stemme U/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Christian Møller Nielsen DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Marc Tv-serie
Zambezia 2012 Kai U/Spillefilm
Legenden om Enyo 2010 Enyo Tv-serie
Arriettys hemmelige verden 2010 Indianerdreng U/Spillefilm
Trio van Gogh 2007 Medvirkende Tv-serie
En lille død 2005 Jesper DK/Kort fiktion
Bertram & co 2002 Anders DK/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Karl Wheezer U/Spillefilm