enda

Michael Lundbye Slebsager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den store stygge ræv og alle hans venner 2018 Gris U/Spillefilm
Aminas breve 2017 Søren DK/Spillefilm
Ballerina 2017 Stemme U/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Christian Møller Nielsen DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Marc Tv-serie
Zambezia 2012 Kai U/Spillefilm
Legenden om Enyo 2010 Enyo Tv-serie
Arriettys hemmelige verden 2010 Indianerdreng U/Spillefilm
Trio van Gogh 2007 Medvirkende Tv-serie
En lille død 2005 Jesper DK/Kort fiktion
Bertram & co 2002 Anders DK/Spillefilm
Niels Neutron - det lille geni 2001 Karl Wheezer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.