enda

Michael Mann

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blackhat 2015 Instruktion U/Spillefilm
Public Enemies 2009 Instruktion U/Spillefilm
Public Enemy No. 1 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Hancock 2008 Producer U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Produktion U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Collateral 2004 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Aviator 2004 Produktion U/Spillefilm
The Insider 1999 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Heat 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
L.A. Takedown 1989 Instruktion Tv-film
Manhunter 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Voldens gade 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Løb for livet 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.