enda

Michael Meyerheim

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Biler 2 2011 Mel Dorado U/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Michael DK/Spillefilm
Klovn 2005 Michael Meyerheim Tv-serie
Min søsters børn 2001 TV-vært DK/Spillefilm
Lærerværelset 1994 'Elev' Tv-serie
På pletten 1991 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.