enda

Michael Thune

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 1 2012 Scripter Tv-serie
Lærkevej 2009 Belysningsassistent, Scripter, 2. unit Tv-serie
Panser 2008 Scripter DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Manus-supervisor Tv-serie
Partus 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Scripter DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Clapper/loader Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.