enda

Michael Wills

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Lys DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Lys DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Lys Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Lyskonsulent Tv-film
Belma 1996 Lys DK/Spillefilm
Station 13 1988 Belyser Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.