enda

Michael Winterbottom

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Trip to Spain 2017 Instruktion U/Spillefilm
The Trip to Italy 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Killer Inside Me 2010 Instruktion U/Spillefilm
The trip 2010 Instruktion U/Spillefilm
The shock doctrine 2009 Instruktion, Klip U/Dokumentarfilm
Genova 2008 Instruktion
A mighty heart 2007 Instruktion U/Spillefilm
Vejen til Guantanamo 2006 Instruktion U/Spillefilm
Tristram Shandy 2005 Instruktion U/Spillefilm
Code 46 2003 Instruktion
24 Hour Party People 2002 Instruktion, Klip U/Spillefilm
In This World 2002 Instruktion U/Spillefilm
Welcome to Sarajevo 1997 Instruktion U/Spillefilm
Jude 1996 Instruktion U/Spillefilm
Butterfly kiss 1995 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.