enda

Michel Castenholt

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Jako Tv-serie
Pels Pelsen 2006 Franz DK/Kort fiktion
Lotto 2006 Healer John DK/Spillefilm
Nynne 2006 Køkkensælger Tv-serie
Der er en yndig mand 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Elsker dig for evigt 2002 Ekspedient i Ilva DK/Spillefilm
Den gode søn 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Monas verden 2001 Steward DK/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Nikolaj, gøgler (3) Tv-serie
Nattevagten 1994 Narkoman DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.