enda

Mikael Helmuth

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aldrig mere i morgen 2017 Cafégæst DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Fordrukken gæst Tv-serie
Motormagasinet 2004 Sikkerhedschef Heinz Tv-serie
Udenfor 2000 Faren DK/Kort fiktion
Strisser på Samsø 1997 Brugsuddeleren Tv-serie
Bryggeren 1996 Boghandler Laurits Møller Tv-serie
Landsbyen 1991 Michael Larsen, Bo's far Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Karl Aage som ung DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Billardspiller Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.