enda

Mikael Kern

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det grå guld 2013 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Fortællingen om Rosa - en film med og om plejebørn 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Bag det stille ydre 2005 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Fotograf DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Steadicam-operatør DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Fotograf Tv-serie
Porøsitet fra Himlen 1995 Foto DK/Eksperimentalfilm
Pjerrot som hustrumorder 1991 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.