enda

Mikael Zilmer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 2. instruktørassistent Tv-serie
Arvingerne 2 2015 2. instruktørassistent Tv-serie
Rastløs 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 2. instruktørassistent Tv-serie
Arvingerne 1 2014 2. instruktørassistent Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Rita 1 2012 2. instruktørassistent Tv-serie
10 timer til Paradis 2012 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.