enda

Mikkel Bak Sørensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2018 Manuskript DK/Spillefilm
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Manuskonsulent DK/Kort fiktion
Teenland 2014 Manuskript DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 Manuskript Tv-serie
Weekendfar 2013 Manuskript DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.