enda

Mikkel Bay Mortensen

(1972 – )

Skuespiller. Gift med skuespillerinden Natali Vallespir (f. 1972).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Betjent i arrest DK/Spillefilm
Mercur 2017 Birch Tv-serie
Kenned 2012 Kenned DK/Kort fiktion
Sprækker 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Jagger DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Vildbæk DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.