enda

Mikkel Hess

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Komponist DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Komponist DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Komponist DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Komponist DK/Spillefilm
Labrador 2012 Komponist DK/Spillefilm
Camping 2009 Musik DK/Spillefilm
Rejsecirkus 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Adieu Interessant Film Club 2008 Musik DK/Eksperimentalfilm
Sex 2007 Musik DK/Eksperimentalfilm
Re:action 2005 Musik DK/Dokumentarfilm
Det røde guld 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Min velsignede bror 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Nana 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.