enda

Mikkel Holsøe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
All Inclusive 2014 Boom operator DK/Spillefilm
1/2 revolution 2011 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Bubbles 2011 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Lyd Tv-serie
Aqualorius 2009 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Øen 2007 Lyddesign Tv-serie
AFR 2007 Boom operator DK/Spillefilm
Menneskenes land - min film om Grønland 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Han, hun og Strindberg 2006 Boom operator DK/Spillefilm
Venter på Joe 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Orkideen 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Dani 2003 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Den gamle møller 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Kald mig bare Aksel 2002 Toneassistent DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Gem et smil Katrine 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Stenfolket 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tilfældets rapsodi 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Haïti. Uden cykel 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
The Poet Of Cane 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Robert 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.