enda

Mikkel Lindskov Hansen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pagten 2009 Digital compositing Tv-serie
Adams æbler 2005 Online-klipper DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Online-klipper U/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Ild- og røgeffekter DK/Kort fiktion
Kald mig bare Aksel 2002 Visual effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.