enda

Mikkel Munk Appel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Shiva 2015 Boom operator DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
En eftermiddag 2014 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Blindgyde 2014 Lydassistent DK/Kort fiktion
Skrå brædder 2013 Lydklipper DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Lydmix DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Lydklipper DK/Kort fiktion
Bock i Præstegården 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cowboy Up! 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Elskede Vera 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Ufærdige rejser 2012 Lyd, Lydmix DK/Kort fiktion
Drengestreger 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Matador minder 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ynglinge 2006 Boom operator DK/Kort fiktion
Louise 2005 Klippeassistent (lyd) DK/Kort fiktion
Wallander - det næste skridt 2005 Klippeassistent, Lydklipper U/Spillefilm
Små skred 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Toneassistent DK/Spillefilm
Little Hands 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Debutanten 2002 Boom operator DK/Kort fiktion
Legekammeraten 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Alt er indeni 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Mesteren 2000 Boom operator DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.