enda

Mikkel Sangstad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jacob Holdt: Mit liv i billeder 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
Dirtbusters 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Teknisk supervisor DK/Spillefilm
Thors saga 2011 Teknisk koordinator DK/Dokumentarfilm
Vølvens forbandelse 2009 Klippekoordinator DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Klippesupervisor Tv-serie
Tine på tværs 2009 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
Manden der ville redde Saddam 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Nåletræer 2007 Klip DK/Kort fiktion
Gasolin' 2006 Postproduktionssupervisor DK/Dokumentarfilm
Anna Pihl 2006 Postproduktion Tv-serie
CPH Remix 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Zezils verden 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Fucking 14 2005 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Jul i Valhal 2005 Teknisk konsulent Tv-serie
Mr. Catra - the faithful 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Metro - notater om de underjordiske 2002 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
John og Mia 2002 Klip DK/Kort fiktion
Min fars valg 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Omveje til frihed 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
6 onsdage 2001 Klip DK/Kort fiktion
Lille mænsk 1999 Klip DK/Kort fiktion
Kuppet 1999 Klip DK/Kort fiktion
Øjesten 1999 Klip DK/Kort fiktion
Askepots tømmermænd 1998 Klipper DK/Kort fiktion
Himmelstigen 1997 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.