enda

Mille Dinesen

(1974 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Eva DK/Spillefilm
Hacker 2019 Ingrid DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Pernille DK/Spillefilm
Sporskifte 2016 Signe DK/Kort fiktion
Swinger 2016 Iris DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Rita Madsen Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Slatten Langpat DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Effys mor U/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Graffititøsen U/Spillefilm
Rita 2 2013 Rita Madsen Tv-serie
Min søsters børn i Afrika 2013 Fru Flinth DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rita Madsen Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Fru Flinth DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Gitte DK/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Tiger U/Spillefilm
Alle for én 2011 Niemeyers kone DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Cecilie Toft Tv-serie
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Fru Flinth DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Frk. Friis DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Søs DK/Spillefilm
Storm 2009 Sofie DK/Spillefilm
Hannah Montana: Filmen 2009 Vita U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Tiger U/Spillefilm
Cecilie 2007 Mette, genbo DK/Spillefilm
Nynne 2006 Nynne Tv-serie
Sprængfarlig bombe 2006 Pernille Jepsen DK/Spillefilm
Nynne 2005 Nynne DK/Spillefilm
Uhyret 2005 Mor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.