enda

Miranda Richardson

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spider 2002 Yvonne/Mrs. Cleg/Mrs. Wilkinson U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Mrs. Tweedy i originalversion U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Lady von Tassel U/Spillefilm
Kansas City 1996 Stilton U/Spillefilm
Century 1993 Medvirkende U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Vidunderlige april 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Solens rige 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Dø - min elskede 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.