enda

Misio Mokrosinski

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beyond 2011 B-fotograf U/Spillefilm
Mammut 2009 Kameraassistent (Sverige) U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Fotografassistent U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Fotografassistent U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Fotografassistent U/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 2. fotografassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.