enda

Miskow Makwarth

(1905 – 1992)

Skuespiller og instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Matador 1978 Erik Olskov Tv-serie
Julefrokosten 1976 Nattevægteren DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Læge i kønssygdomme DK/Spillefilm
Livsens ondskab 1972 Lirekassemand Tv-serie
Rektor på sengekanten 1972 Skolerådsmedlem DK/Spillefilm
Rundt om Selma 1971 Mand Tv-film
Tandlæge på sengekanten 1971 Censor DK/Spillefilm
H.M.S. Pinafore 1970 Bob Beckett Tv-film
Præriens skrappe drenge 1970 Johnson DK/Spillefilm
Den røde rubin 1970 Mappemand DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Hr. Mortensen fra børneværnet DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Deltager i kasinospil DK/Spillefilm
Boubouroche 1968 Medvirkende Tv-film
Ardele 1968 Medvirkende Tv-film
Dyrlægens plejebørn 1968 Ole DK/Spillefilm
Min søsters børn vælter byen 1968 Hofmarskal DK/Spillefilm
En ven i bolignøden 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Tine 1964 Postmester DK/Spillefilm
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Jeronimus Tv-film
Støv på hjernen 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Vagt DK/Spillefilm
Krudt og klunker 1958 Kustode DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Sovende mand der bestjæles DK/Spillefilm
Natlogi betalt 1957 Rigmors mand DK/Spillefilm
Færgekroen 1956 En auktionarius DK/Spillefilm
Ild og jord 1955 Landsbylærer DK/Spillefilm
Det var på Rundetårn 1955 Grosserer Hejresen DK/Spillefilm
Min datter Nelly 1955 Pausepianist DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Lille Claus og Store Claus 1952 Medvirkende U/Kort fiktion
Det store løb 1952 Nærsynet tilskuer DK/Spillefilm
Naalen 1951 Mand i gård DK/Spillefilm
Hansen 1950 Hansen DK/Dokumentarfilm
Tre år efter 1948 Ewaldsen, Manufakturhdl. DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Købmand DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 "Krabben" DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Instruktion DK/Kort fiktion
Mordets melodi 1944 Medvirkende DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Medlem af menighedsråd DK/Spillefilm
Inkognito 1937 Rejersen, Ekspedient DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Kunde hos barber DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Kordegn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.