enda

Mogens Dester

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Let's Get Lost 1997 Produktion DK/Spillefilm
Barbara 1997 Teknisk koordinator DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Klippekoordinator, Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Postproduktion DK/Spillefilm
Casanova 1990 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Karl på Stengaarden DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.