enda

Mogens Glad

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Borgman 2013 Co-producer U/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Co-executive producer DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Co-executive producer DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Executive producer Tv-serie
Ondskabens anatomi 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Store planer 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Nynne 2005 Executive producer DK/Spillefilm
Screaming masterpiece 2005 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Co-producent U/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Den som frykter ulven 2004 Associate producer U/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Executive producer DK/Spillefilm
Humørkortstativsælgerens søn 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Executive producer DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Executive producer DK/Spillefilm
Okay 2002 Executive producer DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Executive producer DK/Spillefilm
Leïla 2001 Executive producer DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Associate producer DK/Spillefilm
Taber! 1998 Produktion DK/Kort fiktion
To mand i en sofa 1994 Produktion DK/Spillefilm
Epilogue 1990 Executive producer DK/Eksperimentalfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
GuldDok Bedst Lange Dok 2006 CPH:DOX 2006 Ondskabens anatomi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Jihlava International Documentary Film Festival 2006-10-24 Ondskabens anatomi
Bergen International Film festival 2006-10-20 Ondskabens anatomi
Tallinn Black Nights Film Festival 2006-08-26 Ondskabens anatomi
Krakow Film Festival 2006-05-30 Ondskabens anatomi
Warszawa, Against Gravity 2006-05-12 Ondskabens anatomi
Thessaloniki Documentary Festival 2006-03-10 Ondskabens anatomi
Berlinale 2006-02-09 Ondskabens anatomi
Göteborg International Film Festival 2006-01-27 Ondskabens anatomi
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Ondskabens anatomi
CPH:DOX 2005-11-04 Ondskabens anatomi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.