enda

Mogens Kaarøe

(1908 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gladsaxe Filmen 1946 1946 Tekst DK/Dokumentarfilm
Sejr i første omgang 1945 Manus DK/Reklamefilm
Stop Tyven 1945 Manus DK/Kort fiktion
Mit liv er Musik 1944 Sangtekster DK/Spillefilm
Kokkens Fidus 1939 Manus DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.