enda

Mohamed Ali Osman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fogedretten 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Ahmed Fiktionsserie
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Mohamed DK/Spillefilm
Idioten 2017 Thomas Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Mohammed Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.