enda

Per Mørk-Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underverden 2017 Lead compositing DK/Spillefilm
Pagten 2009 Digital compositing Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Lead compositing DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Compositing DK/Dokumentarfilm
Ung mand falder 2007 Compositing DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 VFX-supervisor DK/Kort fiktion
Natfilm Trailer 2004 2004 Instruktion, Animation
Ramonas rejse 2004 Animation DK/Dokumentarfilm
Vinterbader 2004 Animation DK/Dokumentarfilm
En femmer 2004 Digital artist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.