enda

Morten Isbrand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Her bor Jensen 2010 Rekvisitørassistent DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Okay 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kat 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Max 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
Pizza King 1999 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Motello 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kys, kærlighed og kroner 1998 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.