enda

Morten Jensen

(1988 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Focus puller DK/Kort fiktion
Pistol 2016 Belyser DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Heartless 1 2014 Belyser, Belysningsassistent Tv-serie
På bunden 2012 Lys DK/Kort fiktion
Barvalo 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Duer skal flyve frit i himlen 2010 Belysningsmester, Kameraassistent DK/Kort fiktion

Som Morten M. Jensen

Title År Funktion Category
Best Man 2013 B-fotograf DK/Kort fiktion
Beast 2011 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.