enda

Morten Lützhøft

(1963 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Lauritzen Tv-serie
Bedrag 2 2016 William Hald Tv-serie
Dronning for en dag 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Alexander Tv-serie
Noter fra kælderen 2011 Anitas far DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Christian Lorck Tv-serie
Nat på museet 2 2009 Ivan U/Spillefilm
Panser 2008 Rektor DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Katolsk præst Tv-serie
Teenage mutant ninja turtles 2007 Stemme U/Spillefilm
Hvid nat 2007 Advokat Hans Jacoby DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Carsten Tv-serie
Anna Pihl 2006 Morten Lundbæk Tv-serie
Mørke 2005 Carl DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Holsøe Tv-serie
Tæl til 100 2004 Pakke post DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Politibetjent DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Palle Tv-film
Slangehud 1999 Balthasar Tv-film
Ondt blod 1996 Fange som får bank DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.