enda

Morten Nyboe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frode - og alle de andre rødder 2008 Belyser DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Prelight, Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belysningsassistent Tv-serie
Den rette ånd 2005 Belyser DK/Spillefilm
Springet 2005 Belyser DK/Spillefilm
Brødre 2004 Belyser DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Belyser DK/Spillefilm
Zafir 2003 Belyser DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Belyser DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Belyser DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Belyser DK/Spillefilm
Kat 2001 Belyser DK/Spillefilm
Motello 1998 Belyser DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Belyser U/Spillefilm
Portland 1996 Belyser DK/Spillefilm
De største helte 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Carmen & Babyface 1995 Belyser DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.