enda

Morten Schmidt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
CPH Remix 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Karakterdesign Tv-serie
Fluen 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Balletdanser 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Model 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Gymnast 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Showdanser 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Thomas Christensen 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Jæger 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Skuespiller 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Skiløber 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
Bryder 2001 Producer DK/Dokumentarfilm
En fri mand 1996 Dennis Tv-serie
Portland 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 2002-08-12 Showdanser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.