enda

Morten Staugaard

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommeren '92 2015 Læge DK/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Drago U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Piratkongen U/Spillefilm
Lille spejl på væggen der 2012 Napoleon U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Strandmester U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Sam U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Borgen 1 2010 Præst Tv-serie
Eventyret om Despero 2009 Gregory U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Kommandant Vachir U/Spillefilm
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Küchler Tv-film
Som man behager 2003 Orlando Tv-film
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Kale U/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Jan Ole Tv-serie
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Dr. Sweet U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Høvdingen i dansk version U/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Jens Søby DK/Spillefilm
Kiki - den lille heks 1989 Bagermand U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.