enda

Murray Close

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Free State of Jones 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 2014 Stills U/Spillefilm
Percy Jackson & Uhyrernes Hav 2013 Stills U/Spillefilm
About Time 2013 Stills U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Stills U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Stills U/Spillefilm
Gulliver's travels 2010 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.