enda

Nancy Carrig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drengen der ville gøre det umulige 2003 Storyboard DK/Spillefilm
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 Animation DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Storyboard DK/Spillefilm
Birdland - April in Paris 1993 Animation DK/Kort fiktion
Det er bare os høns 1992 Animation DK/Kort fiktion
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Animation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Mellemtegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.