enda

Nanna Westh

Manuskriptforfatter. Født den 29/11 1974. Uddannet fra Forfatterskolen.

Nanna Westh har baggrund som dokumentarist på radio og tv, blandt andet som tilrettelægger på serien 'Den brændende mand' på Radio24syv. Hun debuterede som hovedforfatter på tv-serien 'Yallahrup Færgeby' (2007) og har siden skrevet manuskript til blandt andet 'Arvingerne' sæson tre (2017).

Westh debuterede som spillefilmmanuskriptforfatter med 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' (2018), mens hun også har skrevet manuskript til Josefine Kirkeskovs 'Lifeboat' (2018).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Episodeforfatter Tv-serie
Lifeboat 2018 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn 2018 Manuskript DK/Spillefilm
Friheden 2018 Episodeforfatter Tv-serie
Gristina 2017 Manus DK/Kort fiktion
Arvingerne 3 2017 Manuskript Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.