enda

Nastja Arcel

(1963 – )

Skuespiller. Født 3/10 1963. Også crediteret som Nastja Maria Arcel.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Else Munk DK/Spillefilm
En chance til 2015 Politibetjent DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Lis, Davids mor Tv-serie
Modig 2012 Dronning Elinor U/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Inspektør Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Inspektør Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Inspektør Tv-serie
Bora Bora 2011 Sandra (Mias mor) DK/Spillefilm
Au pair 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Karla og Jonas 2010 Birte DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Ulla, Julies mor DK/Spillefilm
Mille 2009 Karin Tv-serie
Att: Kasimir 2008 Psykolog DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Therese Thomsen Tv-serie
De tre musketerer 2006 Dronníngen DK/Spillefilm
Nynne 2006 Malene Lewinski, advokat Tv-serie
Liv 2006 Livs mor DK/Kort fiktion
Dommeren 2005 Margrethe DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Lone Kjeldsen DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Marianne DK/Spillefilm
Lille far 2003 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Maria, Idas mor DK/Spillefilm
Plan B 2002 Katias mor Tv-serie
Nonnebørn 1997 Mor DK/Spillefilm
Brændende kærlighed 1996 Moderen Tv-film
Belma 1996 Anette DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Ingeborg Stegman Tv-serie
Enerum 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Russian pizza blues 1992 Græsk fotomodel DK/Spillefilm
Fædre og sønner 1991 Medvirkende Tv-film
Falske billeder 1989 Pigen DK/Kort fiktion
Aristocats 1970 Duchess (1994-versionen) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.