enda

Newton Thomas Sigel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
X-Men: Days of Future Past 2014 Foto U/Spillefilm
Drive 2011 Foto U/Spillefilm
Frankie & Alice 2010 Fotograf U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 Foto U/Spillefilm
Towelhead 2007 Foto U/Spillefilm
Superman Returns 2006 Foto U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Foto U/Spillefilm
X-Men 2 2003 Foto U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Foto U/Spillefilm
X-Men 2000 Foto U/Spillefilm
Den gode elev 1998 Foto U/Spillefilm
Fallen 1998 Foto U/Spillefilm
Blood & wine - en dødelig cocktail! 1996 Foto U/Spillefilm
The trigger effect 1996 Foto U/Spillefilm
Gamle kendinge 1995 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.