enda

Nick Nolte

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Trials of Cate McCall 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Hund og kat imellem: Kitty Galores hævn 2010 Butch U/Spillefilm
Den gyldne skål 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Simpatico 1999 Vincent Webb U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Inspector Thomas Cray U/Spillefilm
Den jagede 1997 Wade Whitehouse U/Spillefilm
U turn 1997 Jake McKenna U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Max Hoover U/Spillefilm
Mother night 1996 Howard W. Campbell Jr. U/Spillefilm
Jefferson i Paris 1995 Medvirkende U/Spillefilm
I love trouble 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Lorenzo's Oil 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Savannah 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Cape Fear 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Dødbringende viden 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Uskyldig dømt 1990 Medvirkende U/Spillefilm
New York Stories 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tre på flugt 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Farewell to the King 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Rødder 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Helt på spanden i Beverly Hills 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mors lille morder 1984 Medvirkende
I skudlinien 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Medvirkende U/Spillefilm
48 timer 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Dog soldiers - Stop regnen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Drama i dybet 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.