enda

Nico

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nonnebørn 1997 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Wolfgang 1997 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Barbara 1997 Chefrekvisitør (København) DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nattevagten 1994 Rekvisitør DK/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Rekvisitør U/Spillefilm
Det skaldede spøgelse 1992 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Indspilningsleder DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Location scout DK/Spillefilm
Hjemlig hygge 1982 Kostumer DK/Kort fiktion
Go' morgen Morgen 1982 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Gennem natten 1981 Produktionsleder DK/Kort fiktion
En civil retssag 1973 Produktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.