enda

Nicolai Cleve Broch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Halvbroderen 2013 Barnum Tv-serie
Den siste revejakta 2008 Medvirkende U/Spillefilm
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Gregers Gram U/Spillefilm
Uno 2004 Medvirkende U/Spillefilm
Buddy 2003 Kristoffer U/Spillefilm
Sebastian 1995 Ulf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.