enda

Nicolai Dahl Hamilton

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prøven 2018 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lykke-Per 2018 Journalist DK/Spillefilm
Kolonien 2017 Stig Tv-serie
Mordene på Katarina 2015 Poul DK/Kort fiktion
Lukas & The Aspies 2015 Bademester DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Karls far Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Svend-Erik DK/Spillefilm
Den store prøve 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jagten 2013 Butiksbestyrer i supermarked DK/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Bo Tv-serie
Album 2008 Tom, 1989 Tv-serie
Hej hej Nikolaj 2006 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.