enda

Nicole Garcia

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Forført 2020 Medvirkende U/Spillefilm
Elsk mig! 2017 Instruktion U/Spillefilm
Sommersøndag 2014 Instruktion U/Spillefilm
Ifølge Charlie 2006 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Betty Fisher og andre historier 2001 Margot Fisher U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
En farlig forbindelse 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Tjener 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Ord som forløser 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Bolero 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Min onkel fra Amerika 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.