enda

Nicole N. Horanyi

Instruktør. Født 15/4 1977 i Roskilde. Datter af en dansk mor og en ungarsk far. Uddannet dokumentarfilminstruktør fra Den Danske Filmskole i 2007.


Har instrueret dokumentarerne "The Devilles" (2009) og "Au Pair" (2011), der begge blev vist på flere internationale filmfestivaler, samt "Motley's Law" (2015), der havde verdenspremiere til Chicago Film Festival og modtog Grand Jury Prize Award ved DOC NYC, og "En fremmed flytter ind" (2017), der blev udtaget til visning på IDFA.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En fremmed flytter ind 2017 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Mandefald 2017 Fotograf Tv-dokumentar
Motley's Law 2016 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Vi er de unge hjemløse 2016 Redaktion Dokumentarserie
Dagbog fra Porn Valley 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Au pair 2011 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne 2010 Instruktion Dokumentarserie
Fodboldpigerne - Del 1 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 2 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 3 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 4 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 5 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 6 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Mr. P. 2007 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Blinkende lygter 2000 Research DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Alliance of Women Film Journalists' EDA Award 2015 Amsterdam, IDFA 2015 Motley's Law
Grand Jury Award 2015 New York, DOC NYC Film Festival 2015 Motley's Law
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Oslo Pix 2018-06-04 fremmed flytter ind
Warszawa, Against Gravity 2018-05-11 fremmed flytter ind
Cleveland International Film Festival 2018-04-04 fremmed flytter ind
Leuven, Docville 2018-03-21 fremmed flytter ind
Tempo Dokumentärfestival 2018-03-05 fremmed flytter ind
Thessaloniki Documentary Festival 2018-03-02 fremmed flytter ind
ZagrebDox 2018-02-25 fremmed flytter ind
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2018-01-23 fremmed flytter ind
Amsterdam, IDFA 2017-11-15 fremmed flytter ind
New York, DOC NYC Film Festival 2017-11-09 fremmed flytter ind
Cinemateket 2017-01-01 Motley's Law
Milwaukee International Film Festival 2016-09-22 Motley's Law
Malmö Nordisk Panorama 2016-09-16 Motley's Law
Warszawa, Against Gravity 2016-05-13 Motley's Law
Cleveland International Film Festival 2016-04-30 Motley's Law
Leuven, Docville 2016-04-29 Motley's Law
Washington DC International Film Festival 2016-04-14 Motley's Law
Durham, Full Frame 2016-04-07 Motley's Law
Budapest Titanic International Film Festival 2016-04-07 Motley's Law
One World Romania 2016-03-21 Motley's Law
Thessaloniki Documentary Festival 2016-03-18 Motley's Law
Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2016-03-18 Motley's Law
Oslo, Human Rights - Human Wrongs 2016-03-16 Motley's Law
Mariehamn, Vera Film Festival 2016-03-16 Motley's Law
Prague, One World Human Rights Film Festival 2016-03-07 Motley's Law
Göteborg International Film Festival 2016-01-29 Motley's Law
Amsterdam, IDFA 2015-11-18 Motley's Law
New York, DOC NYC Film Festival 2015-11-12 Motley's Law
CPH:DOX 2015-11-06 Motley's Law
Chicago International Film Festival 2015-10-15 Motley's Law
CPH:DOX 2014-11-06 Dagbog fra Porn Valley
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2013-01-22 Au pair
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2012-11-03 Au pair
Edinburgh International Film Festival 2012-06-20 Au pair
Norsk Filminstitutt Cinematek 2012-03-30 Devilles
Thessaloniki Documentary Festival 2012-03-09 Au pair
Göteborg International Film Festival 2012-01-27 Au pair
CPH:DOX 2011-11-03 Au pair
Tempo Dokumentärfestival 2011-03-09 Devilles
Bergen Nordisk Panorama 2010-09-24 Devilles
Odense Internationale Film Festival 2010-08-23 Devilles
SilverDocs AFI Documentary Festival 2010-06-22 Devilles
Austin, SXSW Film Festival 2010-03-12 Devilles
CPH:DOX 2009-11-06 Devilles
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.