enda

Niels Bender

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronning Numse 2015 Far U/Kort fiktion
Kaninpigen 2015 Stemme U/Kort fiktion
Hotel Transylvania 2012 Stemme U/Spillefilm
Noget i luften 2011 Tivolivagt DK/Spillefilm
Rio 2011 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Strings 2004 Slave DK/Spillefilm
Frøernes spådom 2003 Hest U/Spillefilm
En vild familie 2002 Boko U/Spillefilm
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Øjenvidnet 1994 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.