enda

Niels Bohr

(1885 – 1962)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Niels Bohr 1952 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
It all comes from beer 1952 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 099 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 061 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 043 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 018 1949 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarksfilmen 1926 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.