enda

Niels Bohr

(1885 - 1962)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Niels Bohr 1952 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
It all comes from beer 1952 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Politikens filmjournal 099 1951 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 061 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarksfilmen 1926 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.