enda

Niels Christian Linde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Frit fald 2011 Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Indspilningsleder DK/Spillefilm
En familie 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Location manager DK/Spillefilm
The Matjulskis 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Kaktus 2008 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Location manager (Danmark) DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Location scout DK/Spillefilm
Fighter 2007 2. instruktørassistent, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Location manager, Location-koordinator DK/Spillefilm
De unge år 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Location manager DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Location-assistent DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Tekstforfatter DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Runner, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.