enda

Niels Drechsel

(1923 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DDR - middelstand og socialisme 1971 Producent DK/Dokumentarfilm
En landsby i Bulgarien 1971 Producent DK/Dokumentarfilm
En berliner familie 1971 Producent DK/Dokumentarfilm
Mellem Marx og Muhammed 1971 Producent DK/Dokumentarfilm
Hverdag 1968 Produktion DK/Dokumentarfilm
Arbejdere i Moskva 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
USSR på vej mod kommunisme 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Jaroslavl - en gammel by ved Volga 1968 Producent DK/Dokumentarfilm
Tråde i et udviklingsmønster 1967 Produktion DK/Dokumentarfilm
Tanzania vil selv 1967 Produktion DK/Dokumentarfilm
USSR II - et kollektivbrug i Uzbekistan 1966 Producent DK/Dokumentarfilm
USSR I - geografi og klima 1966 Producent DK/Dokumentarfilm
USSR III - en ny by i Sibirien 1966 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Danmark i Europa 1962 Produktion DK/Dokumentarfilm
Eventyr på Mallorca 1961 Produktionsleder DK/Spillefilm
Danmark 1960 1961 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Døgnrapport 1961 Producer DK/Dokumentarfilm
Et sted at være 1960 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Bare en pige 1959 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Hvor går Karl hen? 1957 Producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.