enda

Niels Frandsen

Instruktør, født 1951. Kandidat fra RUC. Har instrueret og produceret en lang række dokumentarfilm og er indehaver af sit eget produktionsselskab Niels Frandsen Productions.

Niels Frandsen blev som 1-årig ramt af polio og har lavet flere film om polioramte, bl.a. den prisbelønnede "Epidemien" fra 2001.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De åndssvages historie 2015 Research Tv-dokumentar
Epidemien 2001 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Gensyn med Østgrønland... Kirsten Bang 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Fortællinger ved havet 1995 Instruktion, Manus, Produktion, Stills DK/Dokumentarfilm
Husker du... 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Liv - et billeddigt 1991 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Asbest. Den store oprydning 1986 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Mumbai Film Festival 2002-02-03 Epidemien
Lübeck, Nordische Filmtage 2001-11-01 Epidemien
Odense Internationale Film Festival 2001-08-13 Epidemien
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.